Werkstuk in opdracht

U wilt een idee van uzelf in glas in lood vervaardigd hebben.

-1-

Als u dat wilt kan het zijn dat u een heel gedetailleerd idee hebt en precies weet wat u wilt. In dat geval geeft u die wens door en ik maak een ontwerp voor de glas-in-lood uitvoering. Dat kan weer aangepast worden totdat het naar wens is. Daarna maak ik een technische werktekening met de exacte maten en verhoudingen. Ik vervaardig het werkstuk en u krijgt tussentijds info over de voortgang. Bij het feitelijk maken van het werkstuk kan op ondergeschikte punten afgeweken worden van het ontwerp, qua kleur of loodlijnen, e.d.. Dit gebeurt alleen als dat technisch of esthetisch beter uitkomt en niet als afgesproken is dat het exact volgens tekening moet gebeuren. Het werkstuk kan na gereedkoming dan in Holtum (nabij Sittard) afgehaald worden.

-2- Het kan ook zijn dat u een globaal idee hebt, of nog minder. Dat is wat mij betreft ook prima en dan verloopt het proces net zo als hierboen beschreven, misschien met een paar contacten over en weer extra.

-3- De betaling in beide gevallen gebeurt contant bij overhandiging van het werkstuk. Het werk kost een relatief dure investering in uren en materialen en daarom geldt een vooruitbetaling van 175 euro voordat concreet aan het ontwerp wordt gewerkt. Dit kan meer of minder zijn, afhankelijk van de omvang van het project. Een definitieve prijsopgave wordt niet vooraf gegeven, maar pas nadat het ontwerp is vastgesteld. Eerder is dit niet op reele wijze mogelijk. Als u toch een ruw idee van de prijs wilt hebben, kunnen de prijzen op deze site een idee geven.

Door Piet

Ik geniet ervan om gelukkig en creatief te zijn. Dat uit zich in vooral het maken van glas-in-lood creaties en in schrijven. Daarnaast heb ik een brede kennis-honger: wetenschappelijk, spiritueel, filosofisch, technisch. En dit alles wissel ik af met sporten en yoga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *