Titania en haar scheppers

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/W3WiQOXLavE?fs=1” vars=”ytid=W3WiQOXLavE&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4005″ /]

In Titania wordt het proces van de totstandkoming van een bijzondere vriendenclub beschreven. Zij zijn tegelijk pragmatisch en spiritueel. Zij genieten van het leven, en verwerkelijken een aantal magisch-realistische ideëen.

De personen in het boek houden zich bezig met meerdere vormen van techniek, handel, economie, spiritualiteit, filosofie, fysica en geschiedenis en maken zich zorgen om het milieu. Zij creëren glas-in-lood kunst, zijn actief sporter met yoga, zwemmen, fietsen, skaten  e.d.. Ze leven in een omgeving van magisch realisme en laten de lezer op een eigenwijze en onorthodoxe wijze delen in een aantal vraagstukken.rondom samenleving, erotiek en spiritualiteit.

Het boek is een soepel leesbare opeenvolging van verrassingen in een magische sfeer van zomers geluk in een non-conformatistische denkwereld, geïllustreerd met glas-in-lood creaties.

Uiteindelijk creëeren zij het mooiste wat er bestaat: liefde en nieuw leven.

 

Ik ga overigens alle inkomsten die de uitgever me betaalt schenken aan een goed doel. Dat goede doel is Metakids, kinderen met een stofwisselingsziekte.

 

Ik geef je de link waarmee je dit kunt bekijken:

http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjMyNTYzNjAw

 

Zelf ben ik erg enthousiast over het boek en ik hoop dat velen dat ook worden en en-passant mij helpen het goede doel te helpen.

Je kunt dit helemaal goed doen door dit bericht naar de mensen in jouw adressenboek door te sturen.

Door Piet

Ik geniet ervan om gelukkig en creatief te zijn. Dat uit zich in vooral het maken van glas-in-lood creaties en in schrijven. Daarnaast heb ik een brede kennis-honger: wetenschappelijk, spiritueel, filosofisch, technisch. En dit alles wissel ik af met sporten en yoga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *