Titania.

[embedplusvideo height=”450″ width=”600″ editlink=”http://bit.ly/1deb6GZ” standard=”http://www.youtube.com/v/8AsCMvYbSvw?fs=1″ vars=”ytid=8AsCMvYbSvw&width=600&height=450&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8142″ /]

Korte beschrijving van de inhoud.

In Titania wordt het proces van de totstandkoming van een bijzondere vriendenclub beschreven. Zij zijn tegelijk pragmatisch en spiritueel. Zij genieten van het leven, en verwerkelijken een aantal magisch-realistische ideëen.

De personen in het boek houden zich bezig met meerdere vormen van techniek, handel, economie, spiritualiteit, filosofie, fysica en geschiedenis en maken zich zorgen om het milieu. Zij creëren glas-in-lood kunst, zijn actief sporter met yoga, zwemmen, fietsen, skaten  e.d.. Ze leven in een omgeving van magisch realisme en laten de lezer op een eigenwijze en onorthodoxe wijze delen in een aantal vraagstukken.rondom samenleving, erotiek en spiritualiteit.Titania

Het boek is een soepel leesbare opeenvolging van verrassingen in een magische sfeer van zomers geluk in een non-conformistische denkwereld, geïllustreerd met passende glas-in-lood creaties.

Uiteindelijk creëeren zij het mooiste wat er bestaat: liefde en nieuw leven.

De hoofdpersoon raakt op vacantie bij een ongeluk in coma en maakt in deze coma alles mee wat in het boek beschreven staat. In het begin zijn de personages vreemden voor elkaar, maar al snel ontstaat een band die steeds hechter wordt. Het verhaal speelt zich af in een surrealistische omgeving die zo nu en dan overgaat in dromen. Tussen de bedrijven door zijn er soms ontroerende en erotische ervaringen. Rode draad in het verhaal is de positieve sfeer en dat je alles kunt wat je wilt als je er maar helemaal in gelooft en er voor gaat.
Ik ga overigens alle inkomsten die de uitgever me betaalt schenken aan een goed doel. Dat goede doel is Metakids, kinderen met een stofwisselingsziekte.

Zelf ben ik erg enthousiast over het boek en ik hoop dat velen dat ook worden en mij en-passant helpen het goede doel te steunen.

Je kunt dit helemaal goed doen door dit bericht naar de mensen in jouw adressenboek door te sturen.

Het is te koop via http://www.mijnbestseller.nl/books/58240 het ISDN nummer is 9789462545090

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *